Gå till innehåll

Västerbottens Skidförbund

Västerbottens Skidförbund

Unga Ledare

Unga Ledare i Västerbotten - Med ett mål att skapa skidåkarglädje i Västerbottens distrikt

folskam-ledare-2017
ica-ledare-2017

Unga ledare i Västerbotten jobbar för att inspirera barn och ungdomar att träna längdskidor.Vi vill skapa förutsättnignar för rolig träning, team building och kamratskap. I Västerbotten är Unga ledare även en plattform för nya ledare att utveckla sitt ledarskap och sin ledarskapsfilosofi.

Vi är en undergrupp till Svenska Skidförbundets arbetsgrupp Unga Ledare Länk till annan webbplats. som i deras verksamhet arbetar för ungas delaktighet när viktiga beslut inom svensk skidsport tas, de vill få ett ungdomsperspektiv på skidsportens utvecklings- och föreningsarbete. Genom att skapa mötesplatser för unga ledare vill de insperera och stimulera unga ledares arbete och engagemang.

"Ungt ledarskap är en del av svensk skidsport"

Under Nyheter kommer ni att kunna följa oss, vi kommer tipsa om roliga aktiviteter, länkar och skriva om våran verksamhet. Ni kan även följa oss på våran Facebooksida Länk till annan webbplats. och på instagram @vsfungaledare Länk till annan webbplats..

I Längdkommittén i Västerbottens Skidförbund har vi tagit fram en Policy för Unga Ledare i Västerbotten Pdf, 338.8 kB, öppnas i nytt fönster..

Om ni har frågor eller vill dela med er av era ideér och tankar till oss unga ledare i distriktet så hör gärna av er till
Ellen Holmgren eller Ellinor Jacobsson i Längdkommittén

Ellen & Ellinor
Senast uppdaterad
2023-01-05
Publicerad
2022-12-05
Skribent
Ida Karlsson
Kontaktperson
Anna K Maliwan Sandberg

Huvudsponsor